П`ятниця, 2024-04-19, 10:06 AM
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

      Сайт Оксанинської філії Бабанської ЗОШ І-ІІІ ст. 

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Наш сайт працює
Погода
Погода в Україні
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 14 » Пришкільний мовний табір
2:27 PM
Пришкільний мовний табір

Звіт 
про  проведення  заходів пришкільного  мовного  табору 
з  денним  перебуванням «Романтик»
Оксанинської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів

з 30 травня по 14 червня 2016р.

Протягом періоду з 30.05.2016р. по 14.06.2016р. в Оксанинській ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано роботу пришкільного літнього мовного табору «Романтик». Навчання іноземній мові поєднувалося з кращими  виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес організовувався за такими тематичними днями : «День захисту дітей», «День книги», «День мультфільмів», «День сім'ї», «День казки», «День друзів», «День пісні», «День їжі», «День танцю», «День природи», «День фото».            Учні мали змогу брати участь в ігрових програмах, подорожах, вікторинах.
Мовний загін розучив свою речівку англійською мовою «To  rise  up  at  five, dine  at  nine, sup  at  five and  go  to  bed  at  nine  makes  a  man  to  live  to  ninety – nine» та девіз «A  sound  mind  in  a  sound  body» (“Здоровий  дух  у  здоровому  тілі”) , виготовив англомовні емблеми «Super  children». Вчителі Мартинюк В.В., Пшеничук Н.В та педагог-організатор Тарахтій Т.П. в школі на стінах розклеїли вислови, сталі вирази для спілкування  на англійській мові з українським перекладом, підписали кабінети , їдальню, кухню. Учителі англійської мови проводили спортивні розминки, ігри, індивідуальні та командні змагання, діти інсценували казку англійською мовою, вивчили вітання, виготовляли тематичні плакати, дивились мультфільми та співали пісні на англійській мові. Рухливі форми роботи на свіжому повітрі замінювалися пізнавальними сесіями у класній кімнаті. У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар'єри, комплекси і страхи. Було організовано дві захоплюючі екскурсії : до ставка і в дендропарк «Софіївка».                                                                                  1червня 2016 - вихованці мовного табору взяли участь у святі присвяченому Дню захисту дітей: розмальовували обличчя прапорами всіх країн світу, читали вірші на англійській мові,  виготовили  англомовні  плакати  на  тему: «Права  дитини» та долучились до акції «Долоньки єднання».                                                                                                                    2 червня  2016 року  діти  виготовили  книжечку «My  first  ABC-book» та  переглянули  художній  фільм  про  школу «Згадати  все найкраще  за  минулий  навчальний  рік», після чого всі долучились до гри «Твістер».                                                                                 3 червня 2016  року, після туристичного походу діти переглянули мультфільм  «Шрек» на  англійській  мові з субтитрами, до якого були  намальовані  малюнки. Також  відбувся  футбольний  матч  між  учнями  5-7 класів. Під час гри діти використовували англомовні слова та вирази на тему : «Football».                                                                                  4 червня 2016 року  загони  взяли  участь  у  проекті  «Family  day»: з допомогою вихователя Пшеничук Н.В  та педагога- організатора Тарахтій Т.П. діти створили родинне дерево «My family tree», грали в гру «Family», після чого  розучували  дитячі  англомовні  пісні.                                                                                                                                                               6 червня 2016 року педагогом-організатором Тарахтій Т.П. та вчителем англійської мови Мартинюком В.В.  було запропоновано перегляд казок на англійській мові з субтитрами «Winni the Pooh» і «Three pigs». Діти з задоволенням переглядали казки та малювали малюнки до них.
            7 червня 2016 року  вчителем фізкультури було організовано туристичні змагання «Сильні, сміливі, спритні» . Педагог- організатор Тарахтій Т.П. провела майстер-клас : «Мистецтво виготовлення прикрас для волосся зі стрічок», дівчатка із задоволенням взяли участь у виготовлені головних прикрас, серед них відзначились : Панченко А.,Поліщук А., Хом'яченко Н.Протягом дня  вчитель англійської мови провів конкурс на найкращий малюнок до англійської казки. Всі діти долучились до конкурсу і фантазували над малюнком.
            8 червня 2016 року у таборі проводилось караоке «Караоке в таборі». Вихованці вибирали свої улюблені англомовні пісні, та виконували їх у порядку конкурсу. Панченко А., Грицищук Я., Головатюк Ю. та Безугла Р.  за думкою глядачів вибороли призові місця. Після конкурсу для дітей була представлена презентація «Музика Великої Британії», під час якої  Мартинюк В.В. та Пшеничук Н.В. ознайомили всіх з музичними творами та їх виконавцями, котрим віддають перевагу британці.
            9 червня 2016 року в таборі проводилась спортивно-туристична спартакіада: «Екстремальна естафета». Після якої всі відзначали День їжі : діти малювали улюблену страву, а потім писали її рецепт на англійській мові.  Під час відвідування їдальні вихованці з великою цікавістю з допомогою вчителя англійської мови перекладали назви страв на своєму столі.
            10 червня 2016 року в таборі відзначався День танцю. Діти виконували танець під англомовні пісні та змагалися за призове місце .
            11 червня 2016 року  проводилась велоестафета «Швидке колесо». Після неї всі попрямували на екскурсію до ставка. Діти розучили вірші та пісні про природу на англійській мові, які розповідали і співали в дорозі. Після екскурсії всі бажаючі розповідали про свої враження від екскурсії  на іноземній мові. Того ж дня частина учнів з екскурсійною поїздкою відвідали урочище Холодний яр, с. Суботів та м. Чигирин.
            13 червня 2016 року вчитель англійської мови  презентував енциклопедії, пізнавальні книжки, відео в яких діти мали змогу ознайомитись з природою англомовних країн.
            14 червня 2016 року – закриття табору. Весь табір відправився на захоплюючу екскурсію в дендропарк «Софіївка». Всім було дуже цікаво : ознайомилися з історією парку, перекладали на англійську мову таблички з підписами експонатів, рослин, дерев, розважалися. Після поїздки всі були нагороджені грамотами та подяками, а також солодкими подарунками.
            За період  роботи табору поставлені завдання були виконані в результаті      злагодженої роботи вчителів і дітей. Вся виховна діяльність в мовному таборі була організована відповідно до плану роботи на кожен день, учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи у команді та групах. Діти поділились думками та планами щодо нових проектів та видів діяльності, які б вони бажали мати наступного разу.                                                                                                                              Висновок: літній мовний табір дав можливість дітям вивчати англійську мову у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому.

Підбірка фотографій мовний табір

Підбірка фотографій екскурсійної поїздки в Холодний яр

Екскурсія в Софіївку (підбірка фотографій)

 

Переглядів: 445 | Додав: ZSV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024